Termeni si conditii

Proprietarul website-ului oddysey.ro este S.C. DOA PHARMA CONSULTING S.R.L, societate romana cu raspundere limitata, cu sediul social in Str. Bujorului, Nr. 8, Sc.1, Et.1, Ap.2, Craiova, Dolj, Romania, inregistrata la registrul comertului Dolj sub numarul J16/315/2017, cod unic de inregistrare RO37099630.
Termenii „ODDYSEY” sau „noi” se refera la proprietarul site-ului al carui nume este S.C. DOA PHARMA CONSULTING S.R.L.
Termenul „dvs.” se refera la utilizatorul sau vizualizatorul website-ului nostru.

Contact

Ne puteti contacta prin e-mail la office@oddysey.ro de luni pana vineri intre orele 9:00 si 18:00 ora Romaniei (EET).
De obicei, raspundem la e-mailurile noastre in maximum 48 de ore, dar ne straduim sa va oferim un raspuns cat mai curand posibil.
Website-ul ODDYSEY si serviciile aferente va sunt puse la dispozitie in conformitate cu urmatorii Termeni si condtii.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile noastre inainte de a plasa orice comenzi pe oddysey.ro.
In special, dorim sa va atragem atentia asupra politicilor noastre referitoare la conditiile de cumparare din Termenii si conditii si Politica noastra de confidentialitate.
Putem modifica din cand in cand Termenii si conditiile.
Va rugam sa cititi Termenii si conditiile si sa reveniti des pe aceasta pagina.

Daca nu sunteti de acord cu nicio modificare a termenilor, atunci trebuie sa incetati imediat utilizarea website-ului.

Orice modificare facuta dupa ce ati plasat o comanda nu va afecta comanda respectiva, cu exceptia cazului in care suntem obligati sa facem modificarea prin lege.

Inregistrare

Pentru a utiliza unele dintre serviciile sau caracteristicile puse la dispozitie pe acest website, va trebui sa va inregistrati. Cand va inregistrati, vi se cere sa furnizati informatii despre dvs. care sunt adevarate, exacte, actuale si complete din toate punctele de vedere. In cazul in care oricare dintre informatiile dvs. de inregistrare se modifica, va rugam sa ne anuntati imediat la urmatoarea adresa de e-mail office@oddysey.ro

Parola contului pe care o furnizati trebuie sa fie unica si pastrata in siguranta si trebuie sa notificați imediat ODDYSEY cu privire la orice incalcare a securitatii sau utilizarea neautorizata a contului dvs.

Va rugam sa consultati Politica noastra de confidentialitate pentru informatii despre modul in care va folosim datele.

Eligibilitate pentru cumparare

Pentru a face cumparaturi pe website vi se va cere sa furnizati datele dumneavoastra personale. In special, trebuie sa furnizati numele dvs. real, numarul de telefon, adresa de e-mail si alte informatii solicitate, asa cum este indicat. In plus, vi se va cere sa furnizati detaliile de plata pe care le reprezentati si garantati ca sunt atat valide, cat si corecte si confirmati ca sunteti persoana la care se face referire in informatiile de facturare furnizate.

Website-ul este disponibil persoanelor fizice si juridice care indeplinesc conditiile de eligibilitate ODDYSEY, carora li s-a emis un card de credit/debit valabil de catre o banca acceptata de ODDYSEY, ale carei aplicatii sunt acceptabile de ODDYSEY si care au autorizat ODDYSEY sa proceseze o debitare sau taxe pe cardul lor de credit/debit in valoare din pretul total de achizitie pentru marfa pe care o achizitioneaza.

Pentru efectuarea platii articolelor comandate ne autorizati in mod expres sa efectuăm unele verificari pentru a va valida cardul si pentru a va autentifica identitatea.

In plus, sunteti de acord ca putem folosi informatiile personale furnizate de dvs. pentru a efectua verificari adecvate impotriva fraudei. Informatiile personale pe care le furnizati pot fi dezvaluite unei agentii de referinta de credit sau de prevenire a fraudei, care poate pastra o evidenta a informatiilor respective.

Va rugam sa consultati Politica noastra de confidentialitate pentru mai multe informatii despre modul in care va folosim datele.

Comenzi

Toate comenzile sunt supuse acceptarii si disponibilitatii, iar articolele din cosul dvs. de cumparaturi nu sunt rezervate si pot fi achizitionate de alti clienti.

Inainte de a trimite comanda, va rugam sa revizuiti cu atentie informatiile despre comanda, plata, livrarea si adresa de facturare.

La scurt timp dupa plasarea comenzii, veti primi factura prin e-mail in care va confirmam ca am primit comanda dumneavoastra. Va rugam sa retineti ca aceasta notificare nu este o confirmare a comenzii si comanda nu este obligatorie pentru noi in acel moment.
A fost incheiat un acord obligatoriu intre dumneavoastra si ODDYSEY atunci cand confirmam prin e-mail ca a fost expediata comanda dumneavoastra.

Ne rezervam dreptul de a nu va accepta comanda daca, de exemplu, nu putem obtine autorizatia de plata, daca pentru un anumit produs se aplica restrictii de transport, daca produsul comandat este epuizat sau nu indeplineste standardele noastre de control al calitatii si este retras sau daca nu indepliniti criteriile de eligibilitate stabilite in Termeni si conditii.

De asemenea, putem refuza sa procesam si, prin urmare, sa acceptam o tranzactie din orice motiv sau sa refuzam serviciul oricui in orice moment, la discretia noastra. Nu vom fi raspunzatori fata de dumneavoastra sau fata de orice terta parte din cauza retragerii de catre noi a oricarui produs de pe site, indiferent daca produsul a fost vândut sau nu; eliminarea, verificarea sau editarea oricaror materiale sau continut de pe website; refuzul de a procesa o tranzactie sau anularea sau suspendarea oricarei tranzactii dupa ce a început procesarea.

Politica de preturi

Preturile afisate pe website sunt in RON sau EURO.
Compania este platitoare de TVA.

Toate preturile si ofertele raman valabile asa cum sunt anuntate din cand in cand.
Pretul in RON sau EURO al unui produs afisat pe website in momentul acceptarii comenzii va fi onorat, cu exceptia cazurilor de eroare.

Preturile produselor sunt stabilite atunci cand postam un articol utilizand cursurile de schimb valutare existente. Aceste preturi pot fi modificate cand cursul de schimb valutar aplicabil se modifica inainte ca sa fie plasata comanda dumneavoastra, sa fie acceptata sau daca articolele sunt supuse reducerilor in orice moment in timpul perioadei de vanzare.

Pentru clientii plata se va face in RON sau EURO.

Daca sunteti alt client decat roman al carui card de credit/debit nu este denominat in RON sau EURO, pretul final va fi calculat in conformitate cu cursul de schimb aplicabil in ziua in care emitentul cardului dumneavoastra proceseaza tranzactia.

Plata

Plata se poate face online cu cardul personal sau de firma, in conditii total securizate. Acceptam carduri sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro daca au CVV2/CVC2).

Nu percepem niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Prelucrarea datelor cardului se face automat pe serverele PlatiOnline.

Securitatea informatiilor dumneavoastra personale este garantata de faptul ca PlatiOnline nu pastreaza datele personale ale cardului dumneavoastra, ci le trimite criptate pe o conexiune securizata la banca de procesare. Prin urmare, datele dumneavoastra sunt securizate si protejate.

Pentru clientii romani care au conturi bancare deschise in Romania plata se va face in RON.

Pentru clientii din afara Romaniei, indiferent de moneda pe care o aveti in cont, plata se va face în EURO, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele oddysey.

Ne rezervam dreptul de a refuza o plata care nu pare sigura.
Plata va fi debitata si stearsa din contul dumneavoastra la expedierea comenzii de catre oddysey.ro

 

Livrare

Oferim transport gratuit in Romania la comenzile de peste 500 RON.
Pentru comenzile sub 500 RON costul de transport incepe de la 25 RON in Romania si 10 RON in Craiova.

Ne straduim sa expediem in aceeasi zi in care am primit comanda dumneavoastra daca comanda a fost trimisa inainte de ora 12.
In timpul sezonului de vanzari, timpul de asteptare poate fi mai lung.

Timpul de livrare si costurile depind de compania actuala de transport.
Timpul standard de livrare estimat este urmatorul:

CurierZonaTaxa de livrareLivrare gratisTimp de livrare
DPD RomaniaRomania25 RONLivrare gratis de la 500 RON2-4 zile lucratoare
Livrare in CraiovaCraiova10 RONLivrare gratis de la 500 RON1-2 zile lucratoare

Returul si rambursarea comenzilor

Daca produsele nu sunt potrivite pentru dumneavoastra, aveti la dispozitie 14 zile calendaristice (din momentul primirii coletului) pentru a le returna pentru rambursare. Rambursarea va fi efectuata prin metoda dumneavoastra de plata initiala.

Pentru a returna un produs, trebuie sa indepliniti urmatoarele cerinte:

  1. Trimiteti un e-mail la office@oddysey.ro cu subiectul “Returnare (nume dvs)”.
  2. Va rugam sa scrieti in email numele dvs. complet, numarul de telefon si numarul contului bancar in cazul in care ati facut plata ramburs si CERETI adresa la care sa se intoarca produsul. NU trimiteti coletul la alta adresa decat cea care va este oferita in mail. In caz contrar coletul nu va fi preluat si nu vi se va face retur.
  3. O data ce produsul ne revine nefolosit, in ambalajul original, vom transfera in contul bancar specificat,
    • numai costul produsului fara taxele de transport, nu mai tarziu de 14 zile lucratoare, daca ati ales plata ramburs. In cazul in care ati avut transport GRATUIT, vi se va retine 25 lei reprezentand transportul.
    • Daca alegeti sa returnati doar o parte si ati avut transport GRATUIT, iar valoarea nu mai depaseste 500 lei, se va retine din total, transportul aferent, de 25 lei, etc.
    • Pentru comenzile platite cu cardul, suma va fi returnata in contul IBAN furnizat de dvs., in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Va rugam sa retineti ca toate articolele trebuie returnate noi, nedesfacute, si cu ambalajul original complet, etichete originale impreuna cu toate accesoriile, esantioanele/cadourile gratuite si promotiile in cutia in care au fost ambalate.

Daca produsele returnate prezinta semne de deteriorare sau de utilizare si nu contin tot ambalajul original mentionat mai sus, nu aveti dreptul sa primiti o rambursare.

Utilizati aceeasi cutie in care a sosit initial comanda. Daca nu puteti utiliza cutia pe care ati primit-o de la noi, va rugam sa va asigurati ca nu utilizati nicio alta cutie de marca pentru returnare. Daca primim returnarile folosind cutii de alta marca decat ODDYSEY, articolele dumneavoastra vor fi considerate ca fiind folosite si nu aveti dreptul la o rambursare.

Va sugeram sa pastrati toate ambalajele originale pana cand sunteti sigur ca doriti sa pastrati produsele comandate.

Costul de transport pentru retur este platit de dvs. si nu rambursat de ODDYSEY.
Puteti alege orice companie de curierat pentru a va returna coletul.

Odata ce am primit returul si l-am evaluat, daca returul indeplineste toate conditiile mentionate mai sus, vom proceda cu rambursarea. Retineti ca doar valoarea produsului returnat va va fi rambursata in termen de 3-30 de zile de la acceptarea returului.
Nu rambursam costurile de curierat.

Articolele care nu sunt returnate in conformitate cu politica de mai sus nu sunt rambursabile.

Refuzul coletului: Daca refuzati sa primiti coletul, acesta va fi returnat la depozitul nostru. In acest caz, ODDYSEY are dreptul sa retina taxele de curierat si orice taxe suplimentare legate de transport.

Pentru comenzile de plata cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat pentru achizitie in termen de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Politica datelor cu caracer personal

ODDYSEY colecteaza si prelucreaza date personale despre clientii si vizitatorii website-ului. Toata colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal prin intermediul website-ului are loc in conformitate cu notificarea de confidentialitate a ODDYSEY disponibila aici: GDPR

Securitate

Website-ul are numeroase masuri de securitate pentru a preveni pierderea, utilizarea gresita si modificarea informatiilor aflate sub controlul nostru, cum ar fi parola si firewall-urile. Vom depune toate eforturile rezonabile pentru a proteja integritatea informatiilor pe care le furnizati.

Responsabilitatea noastra

Va garantam ca orice produs achizitionat de la noi prin intermediul website-ului nostru este de calitate satisfacatoare si se potriveste in mod rezonabil pentru scopurile pentru care sunt furnizate in mod obisnuit produsele de acest fel.

S-a acordat toata atentia la pregatirea continutului acestui website pentru a se asigura ca articolele si termenii sunt descrisi cu acuratete. Totusi, din cand in cand pot aparea inexactitati tehnice si/sau erori de tipar. Pot exista din cand in cand mici variatii in stilul sau reproducerea culorilor sau in descrierile textului. Intrucat culorile reale pe care le veti vedea vor depinde de monitorul dvs., nu putem sa promitem sau sa garantam ca afisarea monitorului dvs. de orice culoare va reflecta de fapt culoarea produsului livrat. Prin urmare, abaterile minore de culoare nu sunt considerate un defect. In masura permisa de lege, nu suntem raspunzatori pentru nicio pretentie directa sau in termeni de pierdere consecventa referitoare la acuratetea informatiilor continute in oricare dintre sectiunile acestui website, indiferent daca aceasta rezulta din incalcarea obligatiilor, incalcarea contractului, neglijenta sau orice alt mod.

Nu suntem raspunzatori pentru nicio utilizare a produselor daca le utilizati in alte scopuri decat pentru care sunt facute.

Nu suntem raspunzatori pentru pierderile indirecte.

Raspunderea noastra este, in orice caz, strict limitata la pretul de achizitie al produsului pe care l-ati achizitionat.

Plangeri si legea aplicabila

Daca aveti o plangere cu privire la noi, trimiteti un e-mail la office@oddysey.ro, oferind detalii complete, inclusiv data achizitiei si numarul de referinta al comenzii, acolo unde este cazul, precum si numele dumneavoastra complet, adresa si detaliile de contact. Termenii si conditiile impreuna cu toate politicile si procedurile noastre vor fi guvernate si interpretate in conformitate cu legea romana, iar instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva.