Livrare

Oferim transport gratuit in Romania la comenzile de peste 500 RON.
Pentru comenzile sub 500 RON costul de transport incepe de la 25 RON in Romania si 10 RON in Craiova.

Ne straduim sa expediem in aceeasi zi in care am primit comanda dumneavoastra daca comanda a fost trimisa inainte de ora 12.
In timpul sezonului de vanzari, timpul de asteptare poate fi mai lung.

Timpul de livrare si costurile depind de compania actuala de transport.
Timpul standard de livrare estimat este urmatorul:

CurierZonaTaxa de livrareLivrare gratisTimp de livrare
DPD RomaniaRomania25 RONLivrare gratis de la 500 RON2-4 zile lucratoare
Livrare in CraiovaCraiova10 RONLivrare gratis de la 500 RON1-2 zile lucratoare

Returul si rambursarea comenzilor

Daca produsele nu sunt potrivite pentru dumneavoastra, aveti la dispozitie 14 zile calendaristice (din momentul primirii coletului) pentru a le returna pentru rambursare. Rambursarea va fi efectuata prin metoda dumneavoastra de plata initiala.

Pentru a returna un produs, trebuie sa indepliniti urmatoarele cerinte:

  1. Trimiteti un e-mail la office@oddysey.ro cu subiectul “Returnare (nume dvs)”.
  2. Va rugam sa scrieti in email numele dvs. complet, numarul de telefon si numarul contului bancar in cazul in care ati facut plata ramburs si CERETI adresa la care sa se intoarca produsul. NU trimiteti coletul la alta adresa decat cea care va este oferita in mail. In caz contrar coletul nu va fi preluat si nu vi se va face retur.
  3. O data ce produsul ne revine nefolosit, in ambalajul original, vom transfera in contul bancar specificat,
    • numai costul produsului fara taxele de transport, nu mai tarziu de 14 zile lucratoare, daca ati ales plata ramburs. In cazul in care ati avut transport GRATUIT, vi se va retine 25 lei reprezentand transportul.
    • Daca alegeti sa returnati doar o parte si ati avut transport GRATUIT, iar valoarea nu mai depaseste 500 lei, se va retine din total, transportul aferent, de 25 lei, etc.
    • Pentru comenzile platite cu cardul, suma va fi returnata in contul IBAN furnizat de dvs., in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Va rugam sa retineti ca toate articolele trebuie returnate noi, nedesfacute, si cu ambalajul original complet, etichete originale impreuna cu toate accesoriile, esantioanele/cadourile gratuite si promotiile in cutia in care au fost ambalate.

Daca produsele returnate prezinta semne de deteriorare sau de utilizare si nu contin tot ambalajul original mentionat mai sus, nu aveti dreptul sa primiti o rambursare.

Utilizati aceeasi cutie in care a sosit initial comanda. Daca nu puteti utiliza cutia pe care ati primit-o de la noi, va rugam sa va asigurati ca nu utilizati nicio alta cutie de marca pentru returnare. Daca primim returnarile folosind cutii de alta marca decat ODDYSEY, articolele dumneavoastra vor fi considerate ca fiind folosite si nu aveti dreptul la o rambursare.

Va sugeram sa pastrati toate ambalajele originale pana cand sunteti sigur ca doriti sa pastrati produsele comandate.

Costul de transport pentru retur este platit de dvs. si nu rambursat de ODDYSEY.
Puteti alege orice companie de curierat pentru a va returna coletul.

Odata ce am primit returul si l-am evaluat, daca returul indeplineste toate conditiile mentionate mai sus, vom proceda cu rambursarea. Retineti ca doar valoarea produsului returnat va va fi rambursata in termen de 3-30 de zile de la acceptarea returului.
Nu rambursam costurile de curierat.

Articolele care nu sunt returnate in conformitate cu politica de mai sus nu sunt rambursabile.

Refuzul coletului: Daca refuzati sa primiti coletul, acesta va fi returnat la depozitul nostru. In acest caz, ODDYSEY are dreptul sa retina taxele de curierat si orice taxe suplimentare legate de transport.

Pentru comenzile de plata cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat pentru achizitie in termen de 3-30 de zile de la acceptarea returului.