ELIX COSMETICS

Stiinta, in slujba frumusetii

GENOMED este o companie pur greceasca activa in proiectarea, dezvoltarea si productia de produse cosmetice si suplimente alimentare. De la infiintarea sa în 2009, principala preocupare a creatorului sau a fost proiectarea și producerea de produse sigure și eficiente, care nu numai ca vor contribui la nevoile consumatorilor, ci vor imbunatati si calitatea vietii acestora.
Acesta a fost motivul pentru care cei de la GENOMED au stabilit un parteneriat strans cu Facultatea de Farmacie a Universitatii Naționale si Kapodistriene din Atena in 2010.
Cu aceasta colaborare stabila si pe termen lung, GENOMED este absolut sigur ca atat la nivel de dezvoltare, cat si la nivel de siguranta si eficacitate, produsele pe care le livreaza pe piata indeplinesc cele mai inalte standarde.
ELIX Cosmetics este un brand GENOMED care include produse cosmetice care acopera toate nevoile de ingrijire a pielii, precum si nevoile particulare si specializate ale pielii sensibile si/sau grase cu produse sigure si eficiente pentru sanatatea si frumusetea pielii tale. Inovatia acestor produse este ca au fost dezvoltate pe baza profilului genetic individual al clientilor. Filozofia ELIX este ca natura greaca este cel mai bun aliat al sanatatii pentru a oferi o calitate mai buna a vietii. Produsele sunt concepute folosind extracte naturale de plante de inalta calitate si puritate. Rezistand la abaterile pietei care adopta solutii simple si temporare, ELIX a pus siguranta si eficacitatea pe primul loc in ceea ce privește produsele lor, fara a le reduce calitatea.
Oamenii de știinta de la ELIX cerceteaza cele mai recente evolutii din stiinta, pentru a-si dezvolta gama de produse si pentru a raspunde nevoilor oamenilor care isi pun sanatatea si frumusetea in mainile lor.
Toate produsele sunt fara continut de Parabeni // Polietilen Glicol // Pigmenti // Silicon.

Descopera produsele ELIX

Reduceri!
Prețul inițial a fost: 74,75 lei.Prețul curent este: 67,28 lei.
Reduceri!
Prețul inițial a fost: 164,00 lei.Prețul curent este: 147,60 lei.
Reduceri!
Prețul inițial a fost: 276,00 lei.Prețul curent este: 248,40 lei.
Reduceri!
Prețul inițial a fost: 167,00 lei.Prețul curent este: 150,30 lei.
Reduceri!
Prețul inițial a fost: 164,00 lei.Prețul curent este: 147,60 lei.
Reduceri!
Prețul inițial a fost: 72,00 lei.Prețul curent este: 64,80 lei.
Reduceri!
Prețul inițial a fost: 83,50 lei.Prețul curent este: 75,15 lei.
Reduceri!
Prețul inițial a fost: 167,00 lei.Prețul curent este: 150,30 lei.
Reduceri!
Prețul inițial a fost: 164,50 lei.Prețul curent este: 148,05 lei.