ALOE G

GENOMED este o companie greceasca infiintata in 2009, activa in formularea, dezvoltarea, unor produse cosmetice si suplimente alimentare; sigure si eficiente, al caror scop principal este imbunatati si calitatea vietii consumatorilor.

Acesta a fost motivul care a determinat GENOMED in anul 2010 sa stabileasca un parteneriat strans cu Facultatea de Farmacie a Universitatii Nationale si Kapodistriene din Atena.

Cu aceasta colaborare stabila si pe termen lung, GENOMED este sigur ca atat la nivel de dezvoltare, cat si la nivel de siguranta si eficacitate, produsele pe care le livreaza pe piata indeplinesc cele mai inalte standarde.

Aloe G este un brand GENOMED care include suplimente nutritive premium pe baza de suc de Aloe Cretan din agricultura ecologica care au fost concepute tinand cont de nevoile specifice ale organismului. Pentru realizarea produselor din aceasta gama, sunt folosite ingrediente sigure, eficiente si naturale, care ajuta la îmbunatatirea calitatii vietii consumatorilor.
 
Aloe vera a fost folosita de secole ca tratament alternativ datorita proprietatilor sale benefice dovedite. Ofera o mare varietate de ingrediente active, in special polizaharida Acemannan cunoscuta pentru efectele benefice asupra organismului.
 
Contine aminoacizi, metale si oligominerale, ingrediente antioxidante, antrachinone, saponine, zaharuri, vitamine, enzime digestive si acizi grasi.
Saponinele au o actiune antimicrobiana puternica impotriva bacteriilor, virusilor si ciupercilor.
 
Zaharurile contin polizaharide care au un effect stimulator asupra sistemului imunitar.
 
De asemenea, Aloe contine vitaminele C, E și β-caroten (nutrienti cu proprietati antioxidante puternice), enzime digestive, lipaze, proteaze care ajuta digestia.

Descopera produsele ALOE G